AJM i Maulets de Manresa s'unifiquen en Jovent de l'Esquerra Independentista

La confluència a nivell ideològic i la coincidència en el treball els ha empès a fer el pas

576_1261851459AJM+MAULETSJEI2
576_1261851459AJM+MAULETSJEI2
Redacció
26 de desembre del 2009

En un comunicat conjunt, l'Assemblea de Joves i Maulets de Manresa, informen de la seva unificació en un nou col·lectiu de durà el nom de Jovent de l'Esquerra independentista, després d'un "procés d'anàlisi, reflexió i debat". La confluència a nivell ideològic i el fet d'anar coincidint en el treball diari han estat determinants per a prendre aquesta decisió.

Des del nou col·lectiu es refermen en el compromís de "lluitar a nivell local per a millorar les condicions del jovent manresà" que, segons el comunicat "es veu immers en la precarietat en molts aspectes de la seva vida" entre els que destaquen "l'habitatge, l'oci, l'educació secundària i universitària, el món laboral, les relacions sexo-afectives...".

També volen manifestar la "voluntat que aquest procés d'unitat juvenil que esdevé a Manresa es faci efectiu a la resta de barris, pobles i ciutats dels Països Catalans"; perquè creuen que només amb la "força d'un jovent unit podrem aconseguir els nostres objectius".

Finalment, conviden el jovent manresà amb ganes de treballar "contra la injustícia capitalista" i per uns "Països Catalans socialment justos" a que s'afegeixin "d'una manera o altra a la lluita" del Jovent de l'Esquerra Independentista.

www.jeimanresa.cat