Festa Major Santpedor

​Els quatre concursos de la Festa Major de Santpedor ja tenen guanyadors

Els premiats i premiades s'han endut, a banda d'un diploma de reconeixement, un sopar per a dues persones en qualsevol dels restaurants del poble

per NacióManresa , Santpedor, 19 de juny de 2020 a les 11:52 |
Els premiats i premiades s'han endut, a banda d'un diploma de reconeixement, un sopar per a dues persones en qualsevol dels restaurants del poble | AjSantpedor
Informal i amb les mesures de seguretat sanitàries. Així és com l'Ajuntament de Santpedor va celebrar la gala d'entrega dels premis dels quatre concursos organitzats en el marc de la Festa Major confinada. Durant l'acte, cada guanyador va rebre, a tall de reconeixement, un diploma agraint la seva participació, així com també es va endur un àpat per a dues persones en qualsevol dels restaurants de Santpedor. Aquests guardons, reconeix el consistori, "busquen donar una major visibilitat a la restauració local, un dels sectors més afectats per la crisi sanitària".

Els premiats van ser Laura Parcerisa, guanyadora del concurs de cartells de la Festa Major; Montse Ferrer, que va imposar-se en el concurs de balcons guarnits de festa, i Jaume Illa, destacat en la categoria clau de plata al millor vídeo. Tots ells van recollir, de mans de l'alcalde Xavier Codina i el regidor de cultura Agustí Comas, els diplomes acreditatius.


Els premiats en el concurs de fotografia van ser Xavier Prat i Pepe Jiménez per dues imatges dels castells de foc, novetat de la festa major confinada. En els seus casos, el lliurament de premis tindrà lloc la setmana que ve.

 

Participació