Què s'amaga dintre les capses sorpresa que s'han repartit entre els infants de Navarcles?

La biblioteca municipal, juntament amb l'Escola Catalunya, ha impulsat un projecte per facilitar la lectura als més menuts del poble

La biblioteca de Navarcles i l'Escola Catalunya creen un projecte per fer arribar lectures als nens i nenes del poble
La biblioteca de Navarcles i l'Escola Catalunya creen un projecte per fer arribar lectures als nens i nenes del poble | Biblioteca Sant Valentí
NacióManresa
19 de juny del 2020
Actualitzat a les 11:09h
Capses sorpresa amb lots de lectura personalitzats perquè, durant l'estiu, els infants de Navarcles segueixin "viatjant per mons imaginaris". Aquesta és la iniciativa que han impulsat la Biblioteca Sant Valentí i l'Escola Catalunya amb l'objectiu de seguir atenent les necessitats de lectura dels infants del municipi, sobretot després que el BOE publiqués l'obligatorietat de mantenir tancades les sales infantils de les biblioteques.

Amb la col·laboració de LECXIT (Lectura per l'Èxit Educatiu), els dos equipaments han creat capses personalitzades per a tots els alumnes de l'Escola Catalunya que contenen, per una banda, contes que s'adiuen als gustos i preferències de cadascú, així com també un carnet de lectura que hauran d'anar segellant a mesura que vagin acabant els relats. A banda, i dintre del paquet, els nens i nenes hi trobaran una infografia amb cinc propostes de dinamització per llegir en família, així com també un llibre de l'expert Jaume Centelles amb propostes diverses per promoure la lectura dels infants a casa.

Els lots s'hauran d'anar a recollir a la biblioteca. En aquest sentit, si algun infant encara no n'és, l'equipament li proporcionarà un carnet completament gratuït que podrà utilitzar a totes les biblioteques de la xarxa catalana.