Èxit de seguiment a la Festa Major de les Penyes de Santpedor

El videoclip de la cançó "Les Penyes de Santpedor" compta ja amb 16.000 visualitzacions

Les Penyes de Santpedor han celebrat la seva Festa Major
Les Penyes de Santpedor han celebrat la seva Festa Major | Penyes
Redacció
17 de juny del 2020
Actualitzat a les 17:11h
Una Festa Major diferent però igualment sonada ha tingut lloc aquests dies als carrers i domicilis de Santpedor amb la participació de les Penyes del poble que cada any s'ajunten per la Festa Major sota la coordinació de la Comissió de Penyes, qui valora molt positivament el transcurs de la celebració malgrat la situació de confinament.

Enguany, el típic vídeo promocional ha estat el videoclip de la cançó inèdita Les Penyes de Santpedor, composada per Aniol Vila amb l'arranjament musical d'Albert Moreno i Joel Díaz i enregistrada per més de 45 cantants del poble amb l'acompanyament de la Xaranga Kriptonita del País Valencià, que cada any toca a la Festa. Al videoclip hi apareixen més 100 persones representants de 41 penyes diferents i compta ja amb 16.000 visualitzacions entre les xarxes socials que s'hi ha publicat.

Dins de les possibilitats, s'ha mantingut part del programa preparat prèviament adaptant-lo a la situació i no hi ha faltat la Flashmob, amb més de 5.000 reproduccions, ni l'Encassacada del Timbaler i Txupinassu executats per la Penya FF, la Penya Bacallanera 2020.

L'onzè concurs de Paelles al Sol no va comptar amb un jurat, sinó que van ser els més de 1000 likes d'una foto de la paella a Instagram aconseguits en una tarda els que van determinar que la Penya de nova creació Passats de Roska obtingués la pota de pernil com a guanyadors, quedant la Penya "Revolució'99" en segon lloc. 

Però l'acte estrella va ser el Cercapenyes amenitzat per la Xaranga Màgic dalt d'un camió i que entre divendres, dissabte i diumenge va passar per desenes de domicilis on hi havia grup de Penyes preparats per sopar o dinar. 

Finalment, la Descassacada va marcar com ho fa cada any la fi de la Festa, juntament amb l'entrega de la Cassaca de Penyes a la Penya La Piruleta, la flamant Penya Bacallanera sorgida per primera vegada d'un procés de votacions entre les Penyes d'un poble que s'autodenomina, com diu la cançó, d'un altre món. 
Arxivat a