Policia Local

Aprovat l'avantprojecte per a la construcció de la nova comissaria de la Policia Local de Sant Fruitós

Anirà al solar que ocupava la fàbrica Bertrand i Serra

per Redacció , 16 de juny de 2020 a les 13:55 |
Imatge feta en ordinador amb el disseny de les noves instal·lacions policials | AjSFB
Aquest dilluns s'ha aprovat l'avantprojecte per a la construcció de la nova comissaria de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages i la urbanització dels espais exteriors, en el solar que ocupava la fàbrica Bertrand i Serra.

Un cop aprovat aquest avantprojecte l'equip redactor iniciarà els treballs per tal de presentar, en els propers 2 mesos, el projecte bàsic d'aquestes obres.


Aquest nou edifici, que es construirà en un terreny de 754 metres quadrats, disposarà d'una planta amb tots els serveis principals amb un accés adaptat i còmode. La planta baixa comptarà amb tres zones diferenciades: una amb el vestíbul controlat pel taulell de recepció amb sala d'espera, banys i un despatx per a les denúncies; una altra amb despatxos pels comandaments, agents, cos d'agents cívics i protecció civil i sala de reunions; i una altra amb les dependències de serveis de la policia (vestidors, armer, arxiu i lavabos). A banda, el nou local també disposarà d'una sala de briefing que permetrà realitzar reunions en casos d'emergència amb altres cossos de seguretat.

Aquesta actuació està pressupostada amb 1.035.168,63 euros.

 

Participació