L'Ajuntament d'Artés i la Diputació impulsen un pla d'acompanyament i suport al teixit comercial local

L'Ajuntament d'Artés i la Diputació de Barcelona impulsen un pla d'acompanyament i suport al teixit comercial
L'Ajuntament d'Artés i la Diputació de Barcelona impulsen un pla d'acompanyament i suport al teixit comercial | Pessics
NacióManresa
16 de juny del 2020
Actualitzat a les 11:27h
Donar suport al teixit comercial, analitzant-ne els elements competitius i parlar de com dissenyar un pla de xoc perquè les conseqüències econòmiques de la crisi de la Covid-19 no siguin tan severes. Aquests són els objectius del pla d'acompanyament al comerç local d'Artés, un projecte impulsat per l'Ajuntament del municipi en qüestió i finançat per la Diputació de Barcelona. El pla, que també compta amb la col·laboració de la Unió de Botiguers del poble (UBA), consistirà en quatre sessions conduïdes per l'expert en comunicació personal Xavier Borràs, que intentarà donar eines als comerciants artesencs sobre estratègies d'automotivació i sobre connexió emocional i creació de marca i producte.

Aquest programa de suport al teixit comercial estava previst dur-lo a terme abans de l'arribada de la crisi del Covid-19, però es va haver d'ajornar arran de l'estat d'alarma. Ara, amb el nou context que es presenta, les sessions s'han reformulat per tal de prioritzar temes sobre plans de xoc per afrontar l'actual crisi.

La primera de les quatre sessions tindrà lloc el dijous 18 de juny i es farà en línia, a través de la plataforma zoom. La resta (dies 16 de juliol i 16 i 23 de setembre) està previst que es facin en format presencial, a Cal Sitges, sempre seguint totes les mesures d'higiene i seguretat imposades per les autoritats.

Assistir a la jornada serà gratuït, però cal inscriure-s'hi prèviament enviant un correu electrònic a [email protected]