Sant Fruitós realitzarà millores en l'asfalt i la senyalització i posarà càmeres als polígons

Als polígons de Sant Isidre i Riu d'Or-Casanova

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat l'execució de les obres de reasfaltat de carrers i senyalització viària horitzontal als polígons industrials de Sant Isidre i Riu d'Or-Casanova.  Aquestes millores es realitzaran als carrers Aneto, Pica d'estats i Ensija, del Polígon Industrial de Sant Isidre, i al carrer Pedraforca del Polígon Industrial Riu d'Or-Casanova. Per altra banda, també es realitzaran millores en el clavegueram del polígon de Sant Isidre.  Aquests treballs, que estan pressupostats en 75.792 euros, estan finançats parcialment per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla de Modernització de Polígons.  Per altra banda, també s'ha aprovat la instal·lació de càmeres de videovigilància i de control d'accés als polígons de Sant Isidre, Riu d'Or -Casanova i la Bòbila. En total s'instal·laran 9 càmeres per al reconeixement dels vehicles que hi passen, a més d'una càmera d'entorn per facilitar el reconeixement i la identificació del vehicle. A través d'aquest projecte s'espera augmentar la seguretat a la població i fer disminuir els robatoris i altres actes delictius als polígons.  La instal·lació d'aquests dispositius s'ha pressupostat en 385.542 euros, dels quals la Diputació de Barcelona n'aporta 268.542 euros.
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat l'execució de les obres de reasfaltat de carrers i senyalització viària horitzontal als polígons industrials de Sant Isidre i Riu d'Or-Casanova. Aquestes millores es realitzaran als carrers Aneto, Pica d'estats i Ensija, del Polígon Industrial de Sant Isidre, i al carrer Pedraforca del Polígon Industrial Riu d'Or-Casanova. Per altra banda, també es realitzaran millores en el clavegueram del polígon de Sant Isidre. Aquests treballs, que estan pressupostats en 75.792 euros, estan finançats parcialment per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla de Modernització de Polígons. Per altra banda, també s'ha aprovat la instal·lació de càmeres de videovigilància i de control d'accés als polígons de Sant Isidre, Riu d'Or -Casanova i la Bòbila. En total s'instal·laran 9 càmeres per al reconeixement dels vehicles que hi passen, a més d'una càmera d'entorn per facilitar el reconeixement i la identificació del vehicle. A través d'aquest projecte s'espera augmentar la seguretat a la població i fer disminuir els robatoris i altres actes delictius als polígons. La instal·lació d'aquests dispositius s'ha pressupostat en 385.542 euros, dels quals la Diputació de Barcelona n'aporta 268.542 euros. | AjSFB
Redacció
15 de juny del 2020
Actualitzat a les 15:23h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat l'execució de les obres de reasfaltat de carrers i senyalització viària horitzontal als polígons industrials de Sant Isidre i Riu d'Or-Casanova.

Aquestes millores es realitzaran als carrers Aneto, Pica d'estats i Ensija, del Polígon Industrial de Sant Isidre, i al carrer Pedraforca del Polígon Industrial Riu d'Or-Casanova. Per altra banda, també es realitzaran millores en el clavegueram del polígon de Sant Isidre.

Aquests treballs, que estan pressupostats en 75.792 euros, estan finançats parcialment per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla de Modernització de Polígons.

Per altra banda, també s'ha aprovat la instal·lació de càmeres de videovigilància i de control d'accés als polígons de Sant Isidre, Riu d'Or -Casanova i la Bòbila. En total s'instal·laran 9 càmeres per al reconeixement dels vehicles que hi passen, a més d'una càmera d'entorn per facilitar el reconeixement i la identificació del vehicle. A través d'aquest projecte s'espera augmentar la seguretat a la població i fer disminuir els robatoris i altres actes delictius als polígons.

La instal·lació d'aquests dispositius s'ha pressupostat en 385.542 euros, dels quals la Diputació de Barcelona n'aporta 268.542 euros.