Festa Major Fals

L'ACR de Fals munta una exposició virtual amb les fotos presentades en el marc del concurs de Festa Major

Es tracta d'un total de 27 instantànies, totes elles amb el paisatge de Fals com a tema central

per NacióManresa , Fals, 15 de juny de 2020 a les 11:56 |
L'ACR de Fals munta una exposició virtual amb les fotos presentades en el marc del concurs de Festa Major
Tot i que no s'ha pogut celebrar de manera presencial, la Festa Major de Fals sí que ha tingut presència a les xarxes socials. Concretament, una de les propostes que ha tingut més èxit ha estat la que s'ha emmarcat dintre de la 41a edició del Concurs de Fotografia de Festa Major. I és que enguany, l'entitat que encarregada d'organitzar-lo (l'ACR de Fals), va decidir virtualitzar-lo. I com? Doncs a través de la plataforma Instagram.

En aquest sentit, des del dia 7 i fins el 14 de juny, totes aquelles persones que van voler van poder penjar, al seu compte d'Instagram, fotografies que tinguessin com a protagonista el paisatge de Fals, etiquetant-les amb el hashtag #fmfals2020. Aquest mateix diumenge, un jurat format per membres de FotoArt Manresa, va fer públic el veredicte de les persones guanyadores, que són Cinta Macià, Anselm Clotet i Neus Parcerisas.


Amb la voluntat de mostrar totes les instantànies presentades en el marc del concurs (un total de 27), des de l'ACR de Fals s'ha impulsat una exposició virtual que es pot contemplar a través d'aquest enllaç

 

Participació