Alimentació

Acord entre Ajuntament de Sant Fruitós i Fundació Alícia per a l'alimentació de la gent gran

En un projecte per millorar el benestar de la gent gran a través de l'alimentació, mitjançant un compromís de col·laboració

per Redacció, 14 de juny de 2020 a les 19:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i el centre en recerca alimentaria Fundació Alícia treballaran de forma conjunta en el projecte per a la millora de la gent gran Solucions comunitàries des de l'alimentació per al manteniment de l'autonomia i la salut de la gent gran

La Fundació Alícia considera que la relació entre l'alimentació i la gent gran és una línia molt important a estudiar pel futur benestar d'una part molt important de la població com és el col·lectiu de la gent gran.


Aquest estudi vol crear coneixement sobre les actuals i futures necessitats en relació a la alimentació, i oferir eines per incidir en el benestar de la gent gran, la seva autonomia i en definitiva millorar la seva qualitat de vida.

En aquest sentit, la signatura d'aquest compromís de l'Ajuntament facilitarà a la Fundació Alícia tots els espais necessaris per posar en pràctica aquelles accions que necessitin per dur a terme el projecte i participarà activament en el desenvolupament de les mateixes. La Fundació, per la seva banda, es compromet a desenvolupar la investigació i implementar-la a Sant Fruitós de Bages. 


El document ha estat signat pel Director General de la Fundació Alícia, Antoni Massanés, i per l'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés. 

 

Participació