La 9a edició de Les Comes 4x4 Festival té nova data: del 30 d'octubre a l'1 de novembre

Després de ser posposat en aplicació del protocol de prevenció de la Covid-19

El Les Comes 4x4 Festival es farà l'octubre
El Les Comes 4x4 Festival es farà l'octubre | Joan Fernàndez
Redacció
13 de juny del 2020
Actualitzat el 15 de juny a la 13:23h
Tres mesos després d'anunciar que Les Comes 4x4 Festival 2020 de Súria es posposava, durant els quals hem viscut dos mesos de quarantena, un Estat d'Alarma i períodes de total inactivitat productiva, volem anunciar que l'esdeveniment es durà a terme del 30 d'octubre a l'1 de novembre.

L'esdeveniment que inicialment havia de celebrar-se del 13 al 15 de març es va posposar a causa de les mesures de prevenció de la Covid-19 imposades per les autoritats competents, les quals prohibien la celebració d'esdeveniments de més de 1.000 persones a partir del dijous dia 12 de març. És evident que, en aquesta data, l'equip de Les Comes, ja tenia preparat fins al més petit detall de l'esdeveniment, amb el muntatge i senyalització dels més de 70km de pistes 4x4 que ofereix als seus participants, entre moltes altres coses.

En tot moment, les persones inscrites a l'esdeveniment han tingut la possibilitat de recuperar el 100% de la seva inscripció si així ho desitjaven. Aquest mateix criteri es continuarà aplicant per l'organització una vegada anunciades les noves dates fins a l'1 d'octubre de 2020.

Respecte totes les persones que hagin mantingut la seva inscripció, aquestes conservaran el mateix número de dorsal i les mateixes condicions que tenien contractades abans de l'ajornament. D'igual manera s'actuarà amb les empreses que haguessin contractat alguna acció comercial o de publicitat en l'esdeveniment.

Respecte a les persones de la llista d'espera, que es van quedar sense entrada o bé, només van poder inscriure's per a un dia en lloc de dos o tres, l'organització les tindrà en compte a mesura que les autoritats competents informin de l'existència o no de restriccions en el número de públic permès.

En aquesta "nova normalitat", la distància social s'ha imposat com a norma i els esdeveniments de les Comes també reflectiran aquesta realitat. L'organització adaptarà les diferents mesures vigents amb la finalitat de reactivar els esdeveniments i les activitats d'oci.

Amb la finalitat de solucionar qualsevol dubte o qüestió sobre l'esdeveniment, l'organització posa a la disposició dels interessats el seu e-mail info@lescomes4x4festival.com. Tant en la web oficial www.lescomes4x4festival.com com en les xarxes socials @lescomes4x4festival s'anirà publicant i actualitzant la informació més rellevant.
Arxivat a