D'entrevistes amb intel·ligència artificial a «youtubers»: Fibracat TV estrena programació

La nova cadena de televisió en català arrenca definitivament el dilluns 15 de juny després de dues setmanes d'emissió en proves

L'espai «Connectades» revolucionarà la TDT.
L'espai «Connectades» revolucionarà la TDT.
NacióDigital
12 de juny del 2020
Actualitzat a les 21:30h
Ja fa dues setmanes que està en marxa, però aquest dilluns 15 de juny engegarà definitivament tota la maquinària. Fibracat TV, la nova cadena de televisió privada en català i d'orgienmanresà, estrena la seva programació, que promet formats i continguts inèdits -una manera de fer televisió que "no existia fins ara" a Catalunya, en paraules de la seva presidenta en una entrevista a NacióManresa-.

Aquest propers dilluns Fibracat TV estrena vuit programes que defugiran dels formats lineals i clàssics de la TDT. La punta de llança, com porta anunciant l'empresa des que es va fer públic el projecte, serà l'empoderament femení i la revolució tecnològica. Barrejant aquests dos elements sorgeixen propostes revolucionàries com un espai d'entrevistes setmanal, Connectades, que estarà conduït per intel·ligència artificial i que centrarà el focus en dones de l'univers tecnològic.

"Els formats televisius de Fibracat TV són curts, amb càpsules que tenen una durada d’un minut fins a programes de 30 minuts, i volen captar l’atenció d’un espectador exigent que està acostumat a consumir contingut rellevant i directe en poc temps", assegura la companyia en un comunicat.

La programació de la nova cadena, que substituirà RAC105 TV a la TDT, també inclourà un espai de contes tradicionals revisats en clau de gènere, una càpsula diària per a donar visibilitat a referents femenins i un programa destinat als emprenedors que portarà per títol Tot deixa marca, entre altres novetats.

"Fibracat TV posa el focus en la igualtat i la diversitat, com a factors essencials de la societat, que traduït a l’àmbit televisiu vol dir una programació que utilitzarà correctament el llenguatge de gènere, de manera inclusiva i uns continguts que mostraran aquest compromís", expressa la cadena en un comunicat.

Programació de Fibracat TV by naciodigital on Scribd