Sant Fruitós programa «Els exploradors de l'aigua» sota el Cobert de la Màquina de Batre

Companyia Pessic de Circ i Claret Clown
Companyia Pessic de Circ i Claret Clown | Promocional
Redacció
11 de juny del 2020
Actualitzat a les 15:22h
Aquest proper diumenge 14 de juny a les 6 de la tarda es podrà gaudir en directe de l'espectacle familiar de circ i clown Els exploradors de l'aigua de la companyia Pessic de Circ i Claret Clown.

La funció, que es podrà gaudir sota el Cobert de la Màquina de Batre, serà gratuïta però caldrà prèviament descarregar invitacions per tal de poder tenir un control de l'aforament.

Cada unitat familiar podrà descarregar fins a un màxim de 5 invitacions a través d'aquest enllaç.

En aquest sentit serà indispensable demanar en una sola comanda les invitacions per a les persones que viuen en un mateix domicili i accedir conjuntament a l'espectacle.

L'accés al Cobert de la Màquina de Batre es permetrà a partir de 2/4 de 6 de la tarda i es recomana accedir-hi amb temps per tal de poder assegurar les mesures de prevenció necessàries. En aquest sentit caldrà portar mascareta i seguir l'espectacle asseguts a les grades del recinte tenint cura que els infants també restin a les seves localitzacions.

Des de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages s'aposta per programar espectacles en directe i en aquest sentit es demana la col·laboració de tota la ciutadania per tal que es segueixin totes les instruccions que dicti el personal que estarà treballant durant l'espectacle per tal que tothom pugui gaudir-ho amb la màxima seguretat possible.