Recollida voluminosos

El servei de recollida de voluminosos i residus de poda vegetal tindrà periodicitat setmanal a Súria

El nou calendari començarà el 19 de juny

per Redacció , 11 de juny de 2020 a les 15:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El servei de recollida de voluminosos i residus de poda vegetal de Súria passarà a ser de periodicitat setmanal i es farà els divendres no festius a partir del proper 19 de juny. Per demanar el servei caldrà trucar una setmana abans a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), tal i com es feia fins ara.

Fins ara, aquest servei s'oferia els dimarts, amb una periodicitat quinzenal. La recollida de voluminosos i residus de poda vegetal és un servei gratuït que es fa porta a porta, ofert per l'Ajuntament de Súria i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.


La recollida es farà els divendres no festius a partir de les 7.00 h. Per tant, caldrà deixar els voluminosos al carrer, al costat de la porta, el dijous a la nit o el mateix divendres abans de les 7.00 h, evitant que la seva presència provoqui molèsties o problemes de mobilitat a altres persones.

Només es recolliran un màxim de 10 voluminosos concertats per dia. En cas de no poder esperar al dia de recollida que correspongui, caldrà portar els residus a la Deixalleria Municipal.

 

Participació