Escena

Es posen a la venda els espectacles de la programació de juliol del Kursaal

Inclou sis muntatges ja estaven programats dins de la programació del primer semestre del 2020 i es van haver de suspendre

per Redacció , 11 de juny de 2020 a les 14:29 |
Jo Jet i Maria Ribot | Promocional
Les entrades per als sis espectacles que acollirà el teatre Kursaal de Manresa dins de la la programació d'aquest proper mes de juliol es posaran a la venda a partir d'aquest divendres, 12 de juny, per internet i a taquilles en horari de dimarts a divendres, de les 11h a les 13h. 

El preu de les entrades per als concerts de Jo Jet i Maria Ribot, Berta Sala i l'espectacle ‘Repertori de saldo' és de 10 euros, preu únic. Aquests tres muntatges es van cancel·lar durant el confinament i es van retornar els diners als compradors. Pel que fa a les entrades per assistir al concert d'Anaïs Vila, l'espectacle Suite Toc Núm 6 i El silenci dels telers, tenen un preu de 15 euros (12 euros amb descompte). En aquest cas, aquests espectacles es van ajornar a una nova data i, per tant, ja estaven a la venda. Aquests dies s'ha procedit a reubicar les entrades venudes al nou aforament i espai, i a partir de demà s'obrirà la venda a tothom.


La programació del teatre Kursaal, teatre Conservatori i Plana de l'Om de Manresa, aturada des del 12 de març per fer front a l'avanç del coronavirus, torna el juliol amb 6 espectacles. Manresana d'Equipaments Escènics, gestora d'aquests espais, i El Galliner –entitat encarregada de la programació- aposten per recuperar propostes culturals de proximitat d'entre les que van quedar afectades per les mesures de confinament, i oferir-les el mes de juliol al teatre Kursaal.

Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides a tots els espais, que veuran reduït al 50% el seu aforament i on, de moment, serà obligatori fer ús de mascareta durant les funcions.


Per una banda, al juliol es programaran els concerts de presentació dels nous discos de Jo Jet i Maria Ribot; i de Berta Sala i l'espectacle musical Repertori de saldo, tots tres suspesos durant el confinament. Ara, podrem escoltar Jo Jet i Maria Ribot presentant sant llorenç el dijous 2 de juliol a les 20 h a la sala gran del Kursaal, el disc de debut de Berta Sala (Hertogstraat) el dijous 23 de juliol a les 20 h a la sala petita, i el muntatge Repertori de saldo –amb Lluís Barrera, Jordi Gené i David Martell- el dijous 9 de juliol a les 20 h, també a la sala petita del Kursaal. Igualment a la sala petita es podrà escoltar el nou disc d'Anaïs Vila Contradiccions, en un concert que inicialment s'havia ajornat per al 4 de setembre vinent però que ara s'avança per incloure'l dins d'aquesta programació de juliol. Finalment es farà en un doble concert dimecres 15 i dijous 16 de juliol (20 h), per tal de poder encabir totes les persones que en aquest moment disposen ja d'entrades; tenint en compte que l'aforament de l'espai és actualment del 50%.

Aquest juliol també es podran veure els espectacles Suite Toc Núm 6 i El silenci dels telers, inicialment reprogramats tots dos per al dia 19 de juliol; un al Kursaal i l'altre al Conservatori. Finalment, l'espectacle de Les Impuxibles Suite Toc Núm 6 es manté a la sala gran del Kursaal, però es farà a les 19 h (i no a les 18 h com estava previst). I tenint en compte que aquest juliol es concentrarà tota l'activitat al teatre Kursaal, l'obra El silenci dels telers es traslladarà al diumenge 26 de juliol a les 19 h al teatre Kursaal. Serà l'estrena d'aquesta obra de Maria Casellas a partir del llibre d'Assumpta Montellà, en què a partir de la vida de 4 dones coneixerem la vida de les colònies tèxtils catalanes. 

Agenda juliol de 2020

Dijous, 2 de juliol: Jo Jet i Maria Ribot
Dijous, 9 de juliol:  Repertori de saldo
Dimecres i dijous, 15 i 16 de juliol: Anaïs Vila
Diumenge, 19 de juliol: Suite Toc Núm 6
Dijous, 23 de juliol:  Berta Sala
Diumenge, 26 de juliol: El silenci dels telers

 

Participació