​La Banda de Música de Cardona manté viu l'esperit del passacarrers de Corpus amb un nou vídeo confinat

NacióManresa
11 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:29h
La Banda de Música de Cardona manté viu l'esperit del passacarrers de Corpus amb una cercavila confinada
La Banda de Música de Cardona manté viu l'esperit del passacarrers de Corpus amb una cercavila confinada


La Banda de Música de Cardona ha preparat un versió confinada d'un dels temes musicals que interpreten habitualment durant els seus "passacarrers", que s'haurien d'haver celebrat aquest dijous, 11 de juny, a la tarda, però que les circumstàncies de la pandèmia originada per la Covid-19, han obligat a suspendre.

Es tracta d'un pasdoble de Manel Rodríguez Sunyé anomenat Cercavila. El vídeo confinat, en el qual hi han participat més de 50 músics de la formació, vol mantenir viu l'esperit de la mítica celebració del dia de Corpus. I és que en aquest municipi bagenc, és tradició celebrar la festivitat en qüestió, que ja s'ha convertit en el tret de sortida de les Festes dels Barris. De fet, l'acte més tradicional i central del dia de Corpus és el "passacarrers", moment en el qual cada barri de la vila fa gala dels seus gegants en el marc d'una cercavila amenitzada per la Banda i els Grallers de Cardona.

La versió confinada del tema Cercavila es farà pública aquest dijous a les vuit del vespre i es podrà veure al canal de Youtube de la Banda de Música de Cardona.
Arxivat a