L'oposició de Sant Fruitós reclama a Batanés que aturi la seva actitud «incendiària»

ERC, Junts i el PSC fan una crida a "la serenor" i "el seny" per evitar "divisions absurdes o inútils" entre els veïns del municipi arran de la moció de censura

Els set regidors dels grups que impulsen la moció de censura
Els set regidors dels grups que impulsen la moció de censura | Pere Fontanals
Redacció
11 de juny del 2020
Actualitzat a les 22:21h
Els tres grups de l'oposició de Sant Fruitós de Bages, ERC, Junts i el PSC, que han presentat una moció de censura contra l'alcalde Joan Carles Batanés i el govern de Gent fent Poble demanen en un comunicat que es deixi de tenir una actitud "incendiària" basada en "la crispació i l'insult" cap als membres d'aquestes tres formacions.

Els tres partits asseguren entendre "les mostres de disconformitat", però fan una crida a "la calma, la serenor i el seny" per evitar "divisions absurdes o inútils" entre els veïns del municipi.

Cal recordar que diumenge passat un centenar llarg de vehicles van protagonitzar una marxa lenta per carrers i vies del municipi per reclamar que sigui retirada la moció de censura contra Joan Carles Batanés, i que aquest mateix dijous el pavelló municipal acollirà un ple ordinari en que hi ha prevista l'entrada de públic. El ple extraordinari per a la moció de censura, però, haurà d'esperar al 17 de juny.

ERC, Junts i el PSC insisteixen en que la moció "és legal i legítima" i que "no ha estat una decisió fàcil", però sí que ha estat "meditada i treballada", després de veure com en els darrers 12 mesos la seva feina com a regidors "era menystinguda". En aquest sentit, han volgut desmentir l'afirmació de Batanés que assegurava que era una maniobra de la cúpula nacional d'ERC per obtenir alcaldies "a qualsevol preu". Aquesta decisió "no es troba marcada per polítiques supramunicipals", han assegurat.

ERC, Junts i el PSC asseguren que faran un govern basat "en el compromís, el diàleg i el respecte", amb una gestió "transparent, eficaç i responsable".