El NexeJove de Sant Fruitós renovarà la seva imatge amb l'entrada en funcionament del nou Espai Jove

Els joves han participat activament en la creació d'aquesta imatge renovada a través de trobades i tallers participatius

Logotip de NexeJove
Logotip de NexeJove | AjSFB
Redacció
11 de juny del 2020
Actualitzat a les 8:56h
El NexeJove, l'espai municipal de joventut, estrenarà una nova imatge tan bon punt entri en funcionament el nou Espai Jove que s'està finalitzant a la planta baixa del Nexe-Espai de Cultura.

Aquesta nova imatge gràfica conté els colors verd, com a color de l'esport al municipi, el lila, el color del feminisme i el groc, el color de l'alegria, l'amistat i l'estiu. Pel què fa al disseny fa un joc de línies on es poden llegir les lletres NXJ de les paraules Nexe i Jove 

La creació d'aquesta imatge renovada s'ha treballat conjuntament entre una empresa dissenyadora especialitzada, els tècnics de l‘Àrea i un grup motor que va ser creat l'any 2019 format per joves del municipi partint de les conclusions extretes de varies trobades i tallers participatius previs on hi han pres part un centenar de joves d'entre 12 i 24 anys que han format una mostra heterogènia i representativa de la diversitat juvenil del municipi.

A banda de la renovació gràfica amb el grup motor també s'han redefinit els noms dels diferents espais dels que ja disposa el NexeJove i han denominat aquells serveis, assessories, espais i accions que encara no tenien un nom.

- Infonex@ (Punt d'Informació Juvenil)
- El soterrani (Sales d'estudi)
- Punt Salut (Assessoria de Salut)
- SexeN (Assessoria de Sexualitat)
- Brúixola (Assessoria d'orientació d'estudis)
- Apoderem-nos (Assessoria de participació i serveis -entitats i col·lectius-)
- Emancipa't (Emancipació jove)
- Allibera't (Aquí t'escoltem!)
- LudoTK (espais d'oci i jocs)
- Unexe't (Participació Jove)
- Santfreemola (Programació Jove)
- CreArTec (Creativitat, Art, Cultura i Tecnologia Jove)
- BucSXN (Bucs d'assaig)
- Annexe (Programa PIDCES als centres de secundària)

Aquesta renovació de la imatge gràfica es va presentar per part de l'alcalde a tots els grups municipals del consistori a la Junta de Portaveus del passat 4 de juny.