enllumenat

Desestimat un recurs contra la licitació del manteniment de l'enllumenat de Manresa

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha desestimat el recurs que havia presentat una empresa, donant la raó a l'Ajuntament, motiu pel qual el procediment podrà ara seguir el seu curs

per Redacció , 10 de juny de 2020 a les 12:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Manresa ha reprès la licitació del contracte de manteniment de l'enllumenat públic i dels semàfors de la ciutat després que el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic hagi resolt al seu favor.

L'expedient de contractació es va aprovar en Junta de Govern el passat 17 de desembre de 2019, amb un valor estimat del contracte de 2.277.401,08 euros sense IVA. El 27 de gener de 2020, el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic va comunicar a l'Ajuntament de Manresa la interposició d'un recurs per part d'una de les sis empreses que optaven al contracte, Electricitat Boquet SL, que no estava d'acord amb les pautes de valoració del plec de clàusules administratives. 


L'Ajuntament de Manresa va respondre les al·legacions amb data 7 de febrer i, en un primer moment, la interposició del recurs no va suposar la suspensió automàtica del procediment. No obstant això, el 4 de març el Tribunal va acordar suspendre el procediment de contractació com a mesura provisional fins que no es resolgués el recurs.

Ara, el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha desestimat el recurs i ha aixecat la suspensió del procediment, motiu pel qual l'Ajuntament de Manresa ja pot reprendre el procés de licitació. El proper pas serà procedir a valorar les ofertes de les empreses que opten al contracte. Els mesos en què el procediment ha estat aturat, l'anterior empresa concessionària s'ha continuat fent càrrec del servei.

 

Participació