Oller del Mas habilita la primera àrea per a autocaravanes de Manresa

El celler obrirà al juliol una àrea que podrà acollir fins a 40 autocaravanes

Espai on anirà l'àrea per a autocaravanes a l'Oller del Mas
Espai on anirà l'àrea per a autocaravanes a l'Oller del Mas | Mas de l'Oller
Redacció
10 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:01h
La situació viscuda a causa de la Covid-19 ha obligat a l'Oller del Mas a reinventar-se per tal de recuperar el turisme que ha perdut després de la pandèmia. Immers en el procés de construcció del nou projecte, Oller del Mas ha aprofitat l'entorn natural de la finca per ubicar una zona per autocaravanes, una de les opcions turístiques més esperançadores per aquest estiu. 

En el nou projecte, el bosc de platans del costat del celler és on s'han habilitat les 40 parcel·les per autocaravanes. Tot i l'existència de diferents punts al Bages, aquest serà el primer punt de la ciutat de Manresa. Aquesta àrea estarà equipada amb tots els subministres individualitzats necessaris pel turisme del glamping: punts d'aigua potable, electricitat, abocament d'aigües grises i negres, punts de deixalles, etc. 

El principal objectiu del celler és la captació de turistes sensibilitzats amb el medi natural i la cultura gastronòmica d'arreu d'Europa posant en valor els actius turístics i els recursos culturals de la comarca especialment la restauració, el comerç i els cellers del Bages.

Amb una ubicació privilegiada amb l'entorn natural de l'Oller del Mas i aprofitant els principals recursos que ofereix la comarca (gastronomia, comerç, museus, patrimoni cultural, cellers...) el celler vol oferir experiències turístiques de territori i contribuir així en la revitalització de la temporada d'estiu. La primera setmana de juliol el celler ja tindrà habilitada l'àrea de servei i presentarà un dossier de recursos turístics de la ciutat per a tots els visitants. 

Això representa pel celler bagenc una fase intermitja abans de la finalització de la tercera fase del celler del benestar prevista per la primavera del 2021. Oller del Mas encara aquesta nova etapa com una prova pilot del projecte final on natura, salut i benestar seran els eixos de les experiències turístiques.