Sant Fruitós reformarà íntegrament la zona de vestidors del Pavelló d'Esports Municipal

L'equipament comptarà amb sis vestidors per a equips, dos vestidors per a àrbitres, una sala tàctica i zones de magatzems

Pavelló Municipal d'Esports de Sant Fruitós de Bages
Pavelló Municipal d'Esports de Sant Fruitós de Bages | AjSFB
Redacció
09 de juny del 2020
Actualitzat a les 15:27h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat inicialment el projecte de reforma interior dels vestidors del Pavelló d'Esports Municipal de Sant Fruitós de Bages.

Aquesta reforma consistirà en la transformació completa de tota la planta baixa del recinte esportiu distribuint de nou les zones i donant-les de tots els serveis necessaris en un equipament d'aquest tipus.

Un cop s'hagi realitzat la reforma, l'equipament comptarà amb sis vestidors  per a equips, dos vestidors per a àrbitres, una sala tàctica i zones de magatzems pel material esportiu. A banda la reforma també inclourà la renovació de l'entrada d'accés.

Aquestes reformes suposaran un canvi integral amb la col·locació de nou paviment, noves instal·lacions d'electricitat i aigua i la climatització passarà a funcionar a través de la caldera de biomassa de la que ja disposa el Pavelló Municipal d'Esports.

Les obres d'execució d'aquest projecte estan pressupostades amb 427.646,55 euros i es preveu un termini d'execució de 3 mesos.