La consellera de Treball es reuneix amb alcaldes i sindicats de la mineria

El Consell Comarcal va prendre el compromís d'intercedir per aconseguir una ràpida resolució del conflicte entre empresa i treballadors

Redacció
23 de desembre del 2009
576_1261587056reunio1
576_1261587056reunio1

Trobada entre sindicats, alcaldes i Mar Serna en el Consell Comarcal. Catpress

El Consell Comarcal del Bages ha acollit aquest migdia una trobada entre la consellera de Treball de la Generalitat, Mar Serna, els alcaldes de les poblacions mineres de la comarca i els comitès d'empresa del sector. La reunió sorgeix del compromís pres pel Consell amb els representants dels treballadors d'intercedir perquè el conflicte laboral que els afecta es resolgui de forma ràpida i amb el mínim impacte possible.

A la reunió hi han participat el president del Consell Comarcal, Josep Candàliga, el vicepresident, Cristòfol Gimeno, els alcaldes de Balsareny, Súria i Sallent i membres dels comitès d'empresa de les mines de Súria i Sallent.

La voluntat del Consell és la de treballar per facilitar un acord que sigui satisfactori tant per a les empreses com per als treballadors. És per això que l'ens comarcal s'ha compromès a fer diferents gestions per afavorir el diàleg entre totes les parts implicades. A la vegada, el Consell vol transmetre als responsables de l'administració catalana la inquietud de la comarca per l'impacte que està tenint la crisi en diferents sectors.

La consellera Serna ha pres el compromís de reunir-se properament amb empresa i comitè per intentar arribar a un acord. Cal tenir en compte que el 97% dels ERO es resolen amb un pacte per part de les dues parts implicades.
Arxivat a