La Festa Major de Santpedor arrencarà amb un vídeo i cançó d'autors locals i tancarà amb castell de focs

Entremig hi haurà cercaviles, xaranga, concursos, exposició, propostes d'entitats i penyes

Vista parcial del cartell de la Festa Major de Santpedor 2020
Vista parcial del cartell de la Festa Major de Santpedor 2020 | Laura Parcerisa
Redacció
09 de juny del 2020
Actualitzat a les 14:11h
Santpedor ha dissenyat un programa per a una Festa Major confinada perquè tothom pugui gaudir de la festa des de casa i amb respecte a la situació d'emergència actual. Amb el lema Festa Major Santpedor 2020 versió confinada, l'Ajuntament reconeix que no és la festa que les veïns i les veïnes voldrien però és la festa que pot fer.

Per això s'ha volgut marcar amb actes per viure des de casa l'inici i el final. Dijous comença amb la presentació del vídeo i cançó de la FM confinada. La cantautora santpedorenca Anaïs Vila i el cantant d'Strombers que viu a Santpedor, Ferran Gallart, amb arranjaments i producció de Gerard de Pablo han versionat la cançó de Strombers Festa Major per a adaptar-la a la situació de confinament amb què es presenta la Festa Major. El vídeo dirigit també per un professional local ens farà reviure amb participació de molta gent aquesta adaptació musical.

Serà el primer dels actes previstos per viure la Festa Major des de casa en família o amb amics al carrer però en grups reduïts, respectant les normes decretades per salut. El final de la Festa Major se celebrarà amb tronada i castell de focs.

I entremig, cercaviles, xaranga, concursos, exposició, propostes d'entitats i penyes.
Arxivat a