Alcalde i futur alcalde de Manresa, en quarantena a casa després de la visita al papa

També s'hi troba la resta de la delegació manresana que va viatjar a Roma

Delegació manresana amb el papa Francessc
Delegació manresana amb el papa Francessc | Servei Fotogràfic del Vaticà
Redacció
09 de juny del 2020
Actualitzat a les 10:44h
L'alcalde Valentí Junyent, el primer tinent d'alcalde i futur batlle de la ciutat, Marc Aloy, juntament amb la resta de la delegació manresana que dissabte passat es van entrevistar amb el papa Francesc en audiència privada al Vaticà es troben fent quarantena a casa seva per precaució davant la pandèmia del coronavirus. La visita va servir per presentar al pontífex el projecte Manresa 2022 que commemora el 500 aniversari de Sant Ignasi de Loiola a la ciutat.

Tot i que la normativa podria arribar a ser interpretable, els representants manresans han escollit adoptar la mesura més restrictiva per prevenir possibles contagis i preveuen seguir treballant des de casa fins just abans del ple ordinari de l'Ajuntament de Manresa que tindrà lloc el proper 18  de juny i que serà presencial, amb el Bages previsiblement en fase 3.

A Junyent i Aloy els acompanyaven el regidor Joan Calmet, el gerent de Turisme i Fires, Albert Tulleuda, el pare superior de la Cova, Lluís Magriñà, el cap de comunicació, Joan Piqué i el cap de programes i projectes estratègics, Joan Francesc Domene.

Segons les fonts consultades per NacióManresa, la delegació ja tenia prevista aquesta quarantena abans de fer el viatge.