El Ple d'Artés aprova una rebaixa especial del 40% en les taxes de la piscina

L'Ajuntament es veu obligat a reduir l'aforament tant de la zona de platja com de la zona de bany degut a la crisi sanitària

Piscina municipal d'Artés
Piscina municipal d'Artés | Lluís Martín
Redacció
08 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:48h
Durant el ple telemàtic i extraordinari del passat divendres dia 5 de juny, l'Ajuntament d'Artés va aprovar una reducció de totes les taxes de la piscina municipal per la temporada d'estiu d'aquest 2020, amb els vots a favor d'Esquerra Republicana -AM, Candidatura d'Unitat Popular i Ciutadans i els vots en contra de Junts per Artés.

La decisió de reduir aquest any la taxa de les piscines municipals, tant de les entrades diàries com dels abonaments de temporada un 40%, ve derivada de l'anormalitat que suposa la crisi sanitària de la Covid-19. L'Ajuntament es veu obligat a reduir l'aforament tant de la zona de platja com de la zona de bany, i això suposarà que s'hagin de prendre decisions referents a l'ús de l'espai diferents a les que s'acostuma a fer.

La piscina, necessària

Tot i que la decisió pugui suposar un cert dèficit econòmic per al municipi, l'equip de govern considera que les piscines municipals són un servei necessari durant un estiu que, un any més, es preveu d'altes temperatures. És per això que les piscines municipals d'Artés obrirà les seves portes, si no hi ha res de nou, a partir del 29 de juny.