L'Ajuntament reobre el pavelló del Vell Congost, el pavelló del Pujolet i el camp de beisbol

De moment, s'han obert només per a esportistes federats i per esportistes, socis i directius dels respectius clubs i entitats que tenen les llicències d'ús

El camp de beisbol de Manresa és un dels equipaments que reobre portes
El camp de beisbol de Manresa és un dels equipaments que reobre portes | AjM
Redacció
08 de juny del 2020
Actualitzat a les 14:15h
L'Ajuntament de Manresa reobre aquest dilluns 8 de juny el pavelló del Complex del Vell Congost, el pavelló del Pujolet i el camp de beisbol. De mica en mica, els equipaments esportius municipals tornen a oferir activitat. Recordem que l'Estadi Municipal d'Atletisme ja es va reobrir el 26 de maig i que el dia 1 de juny va tornar a obrir portes el camp de futbol de la Mión-Puigberenguer i l'Espai de Gimnàstica Artística Andreu Vivó.

En totes les instal·lacions esportives s'han dissenyat franges horàries i s'ha decretat un aforament limitat per tal d'evitar aglomeracions. De moment, s'han obert només per a esportistes federats i per esportistes, socis i directius dels respectius clubs i entitats que tenen atorgades les llicències d'ús, que hauran de demanar cita prèvia.

Prèviament a l'obertura de les instal·lacions, s'ha portat a terme la neteja i desinfecció dels espais comuns, així com dels elements que poden estar en contacte amb els usuaris. Un cop obrin portes, la neteja i desinfecció es farà al final de cada torn i al finalitzar la jornada. Totes les instal·lacions disposaran de gel desinfectant per tal que cada usuari es netegi les mans sempre que sigui necessari i, com a mínim, a l'entrada i sortida de l'equipament.

Pavelló del Complex del Vell Congost

Podran fer ús del pavelló del Complex Vell Congost els esportistes federats i els esportistes, tècnics i directius del Club Bàsquet Manresa 2015 i de l'Escola Joviat. L'esportista menor d'edat haurà d'anar acompanyat d'un entrenador. Els entrenaments es faran sense contacte físic i de forma individual, mantenint la distància de dos metres entre esportista i entrenador.

L'horari d'obertura per fer les sessions d'entrenament serà de 17 a 20.30 h, de dilluns a divendres, en dos torns: de 17 a 18.30 h i de 19 a 20.30 h. L'aforament màxim per cada franja horària serà de 12 persones (6 persones per pista ), inclosos els tècnics esportius i el personal directiu.

Per fer-ne ús, cal haver demanat cita prèvia a l'adreça electrònica [email protected] o al telèfon 93 872 84 22 (Complex del Vell Congost), amb una antelació mínima de 24 hores. L'entrada es farà a través de la porta principal del Complex del Vell Congost i la sortida per la porta d'emergència que dona a la pista d'skate.

Pavelló del Pujolet – Pista Poliesportiva del Pujolet

En podran fer ús del pavelló els esportistes federats i els esportistes, tècnics i directius del Club Patí Manresa, del Club Patinatge Artístic i del Club Futbol Sala Manresa. L'esportista menor d'edat haurà d'anar acompanyat d'un entrenador. Els entrenaments es faran sense contacte físic i de forma individual, mantenint la distància de dos metres entre esportista i entrenador.

L'horari d'obertura per fer les sessions d'entrenament serà de 17 a 20.30 h, de dilluns a divendres, en dos torns: de 17 a 18.30 h i de 19 a 20.30 h. Es mantindran els dies d'entrenament que cada entitat tenia assignats per a la temporada 2019-2020. L'aforament màxim per cada franja horària serà de 12 persones, inclosos els tècnics esportius i el personal directiu.

Per fer-ne ús, cal haver demanat cita prèvia a l'adreça electrònica [email protected] o al telèfon 93 874 35 03 (Pavelló Pujolet), amb una antelació mínima de 24 hores. L'entrada es farà a través de la porta principal i la sortida per la porta gran de càrrega i descàrrega.

Camp de beisbol

En podran fer ús del pavelló els esportistes federats i els esportistes, tècnics i directius del Beisbol Club Manresa. Els entrenaments es faran sense contacte físic i de forma individual, mantenint la distància de dos metres entre esportista i entrenador.

L'horari d'obertura serà de 17 a 21 h de dimarts a divendres i els dissabtes de 15 a 20 h, en aquests torns: dimarts i dijous de 17.30 a 18.50; dimarts i dijous de 19 a 20.30 h; dimecres de 19 a 20.30 h; i dissabtes de 16 a 18 h. L'aforament màxim per cada franja horària serà de 20 persones (inclou esportistes, tècnics i directius). El túnel de batejar estarà obert també amb un màxim de 3 persones (esportistes, tècnics o directius).

Per fer ús de la instal·lació, cal haver demanat cita prèvia a l'entitat gestora, el Beisbol Club Manresa, a través d'un formulari que es pot trobar en aquest enllaç.