Un centenar llarg de cotxes en marxa lenta contra la moció de censura de Sant Fruitós

La marxa ha finalitzat al Cobert de la Màquina del Batre on hi ha hagut una cassolada final

La marxa lenta de vehicles al seu pas per la Rosaleda
La marxa lenta de vehicles al seu pas per la Rosaleda | No a la Moció SFB
07 de juny del 2020
Un centenar llarg de cotxes i uns quants tractors han protagonitzat aquest diumenge una marxa lenta per protestar contra la moció de censura al govern de Sant Fruitós que han impulsat ERC, Junts i PSC.

Un total de 107 cotxes i 3 tractors han atès la crida i des del cementiri del  municipi han fet un recorregut que ha finalitzat al Cobert de la Màquina del Batre amb una cassolada al clam de "Batanés, Batanés".

La caravana, que ha provocat trànsit lent a tot l'entorn del municipi, ha baixat fins a la Rosaleda, ha continuat fins a Torroella de Baix travessant el nucli urbà i, finalment, ha tornat enrere fins al Cobert de la Màquina del Batre on, ja fora del cotxe, han fet sonar estris metàl·lics mentre clamaven per l'actual alcalde.


En el trajecte s'han penjat diverses pancartes amb el lema "Batanés, el nostre alcalde és". Un missatge que també es pot llegir a finestres i balcons particulars del municipi.

ERC, Junts i PSC, que sumen set dels tretze regidors del consistori, van presentar dimecres passat una sol·licitud per fer un ple extraordinari on es debatrà la moció de censura. Segons els terminis legalment establerts, el ple se celebrarà el proper 17 de juny a les 12 del migdia.

Els contraris a la moció demanen als tres grups que la retirin.