La USPAC denuncia la manca i el mal estat dels vehicles dels Mossos a la Regió Policial Central

El sindicat demanarà a la Direcció General de la Policia que acceleri l'adquisició d'una nova flota de vehicles policials

Estat de l'interior d'un vehicle policial de Mossos
Estat de l'interior d'un vehicle policial de Mossos | USPAC
Redacció
06 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:07h
El sindicat USPAC, majoritari al cos dels Mossos d'Esquadra, tant a la Regió Policial Central com a nivell Nacional, ha emès un comunicat on denuncia l'estat dels vehicles amb els quals els agents treballen cada dia a la Regió Policial Central.

El sindicat explica que des de setembre de 2016 està avisant que els vehicles policials porten molts quilòmetres i que s'havien de prendre mesures per evitar que s'arribés a l'estat al que han arribat ara mateix en què no poden donar un servei adequat.

La USPAC denuncia que degut a la manca de vehicles (s'han anat avariant o espatllant i tret de circulació) els agents no poden treballar amb "tota la seguretat necessària ni per nosaltres ni per la ciutadania". A causa d'aquesta manca de vehicles, continua "tampoc no podem complir amb els nostres protocols sobre trasllat de detinguts, amb el perill que això suposa per als companys".

Per tot això la UPAC demanarà a la Direcció General de la Policia que acceleri l'adquisició d'una nova flota de vehicles policials per a la Regió Policial Central, "tot i que també afecta a tot el cos dels Mossos d'Esquadra".