Així sona «Som», la primera cançó del debut discogràfic de Sara Roy

La cantautora manresana traurà a la llum el seu primer disc el 6 de setembre, però durant els mesos de juny, juliol i agost farà públiques algunes de les cançons que el compondran

Sara Roy dona a conèixer la primera cançó del seu debut discogràfic
Sara Roy dona a conèixer la primera cançó del seu debut discogràfic | Youtube
NacióManresa
06 de juny del 2020
Actualitzat el 07 de juny a les 10:26h
Ja hi ha data. El primer disc de Sara Roy sortirà a la venda el 6 de setembre. Mentrestant, i amb la voluntat d'anar fent bullir l'olla, la cantautora manresana anirà fent públics, des d'ara i fins al dia de l'estrena, alguns dels temes que formaran part del seu debut discogràfic. El primer que donarà a conèixer serà Som, una cançó que, tal com ella mateixa explica, "parla de la terra, del lloc d'on venim i dels llocs on hem estat així com també dels mars que ens uneixen i ens separen". I és que "tots estem fets d'històries que ens apropen i que, alhora, ens fan únics i diferents", assegura.

Som ha estat preproduïda per Jordi Pinyot ("una peça clau d'aquest projecte musical", ressalta la manresana); produïda per Arnau Moreno i mesclada per Carlos Manzanares "Avatar" a El Tercero Studios. A banda d'aquest primer tema, Roy n'avançarà dos més abans no surti a la llum el nou àlbum: un el publicarà el 6 de juliol i l'altre el 6 d'agost. La portada d'aquest primer senzill, que ja es pot escoltar a través d'Spotify, compta amb el disseny de la il·lustradora Laia Xixons, que també s'ha encarregat de la part gràfica de la resta del CD. 

Fer un videoclip col·laboratiu

La cantant ha llançat una iniciativa a través de les xarxes socials per crear el videoclip de Som de manera col·lectiva. En aquest sentit, ha demanat als seus seguidors i seguidores que hi participin enviant-li un vídeo o fotografies amb els seus records més feliços: "vull que el videoclip parli de moltes històries", explica Roy.