TEST #AntiAvorriment, 80è i últim dia: L'examen final!

Demostra què t'han fet aprendre els qüestionaris diaris de NacióManresa!

Demostra què t'han fet aprendre els qüestionaris diaris de NacióManresa!
Demostra què t'han fet aprendre els qüestionaris diaris de NacióManresa!
05 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:58h
Fa onze setmanes que des de NacióManresa vam decidir contribuir a fer més amenes les hores de confinament oferint un test diari amb preguntes de temàtiques diverses sobre el Bages i el Moianès. En total hem ofert 80 testos de 10 preguntes cadascun (menys un que en va tenir 15 i un que era de 9). Això es tradueix en 804 qüestions -totes diferents i variades- que han procurat donar veu i protagonisme als quaranta municipis que componen les dues comarques.

Sota el lema Gaudir no està renyit amb aprendre, han estat centenars les persones que, dia rere dia, han posat a prova els seus coneixements sobre la història, la geografia i les curiositats locals. De mitjana, han respost el Test #AntiAvorriment 814 persones. Els cinc qüestionaris més reeixits han estat el primer ("Coneixes els barris i els carrers de Manresa?"); el segon ("Què en saps de les festes populars del Bages?"); el tercer ("Coneixes, realment, el Moianès?"); el vint-i-setè ("Sabries dir des de quin poble del Bages s'han fet aquestes fotos?"), i el cinquè ("Els ponts del Bages i el Moianès. T'hi atreveixes?"). 

Per altra banda, els cinc testos menys concorreguts han estat el setanta-vuitè ("Coneixes els himnes dels clubs esportius del Bages i el Moianès?"); el seixanta-cinquè ("Aguilar, Fonollosa i Rajadell: què en saps dels pobles del 'Bages Oest'?"); el setanta-unè ("Què en saps dels museus i centres d'interpretació del Bages i el Moianès?"); el seixanta-unè ("Què en saps dels resultats electorals del 2019 al Bages?"), i el seixanta-vuitè ("Què en saps del cèlebre manresà Joaquim Amat i Piniella?").

Amb la voluntat de saber si els coneixements adquirits durant aquestes gairebé tres mesos han quallat en el vostre intel·lecte, hem seleccionat vint preguntes fetes en testos anteriors perquè demostreu que, efectivament, els aprenentatges dels qüestionaris #AntiAvorriment ja no se us oblidaran. Molta sort i moltes gràcies!