Coronavirus

La Catalunya Central acumula 35 nous positius de coronavirus en els tres primers dies de juny

Només ha estat superada per Lleida, després de patir un nou brot, i per Girona

per Pere Fontanals , Manresa, 4 de juny de 2020 a les 15:10 |
Carrer del Born de Manresa durant el confinament | Pere Fontanals
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Malgrat el cert relaxament que es viu als carrers de pobles i ciutats de la Catalunya Central, la regió sanitària ha viscut 35 nous positius per coronavirus en els tres primers dies de juny, tots ells de caràcter lleu o assimptomàtics en proves que s'han realitzat a Centres d'Atenció Primària o en els tests d'accés a centres hospitalaris per altres patologies.

Aquesta xifra és més alta que la que ha registrat Barcelona ciutat, amb 32 nous casos, la metropolitana nord, amb 24, i la metropolitana sud, amb 28, totes elles regions molt més poblades que la Catalunya Central.


Tot i així, la regió sanitària de Lleida i la de Girona han registrat més nous casos de persones infectades, amb 59 i 39. Lleida, però, va viure un nou brot la setmana passada.

Segons dades de CatSalut, la regió sanitària Central va registrar 7 nous casos l'1 de juny, 21 el 2 de juny i 7 el dia 3. Durant aquests primers dies de juny, però, la regió no ha registrat cap defunció per coronavirus.

 

Participació