El nou Mercadona del carrer Moragas tindrà gairebé 400 metres quadrats més que l'antic

El supermercat ocuparà la planta baixa i el primer i segon pis seran aparcaments

Solars on es construirà el nou Mercadona
Solars on es construirà el nou Mercadona | Pere Fontanals
04 de juny del 2020
Actualitzat a les 9:51h
El nou supermercat que Mercadona ha començat a construir en els solars del seu antic pàrquing descobert i de la ja antiga benzinera Set Serveis tindrà prop de 1.700 metres quadrats, gairebé 400 més que l'actual Mercadona a la plaça del Mil·lenari, segons han confirmat fonts de l'empresa a NacióManresa.

Mercadona ha adquirit la benzinera Set Serveis, justs davant del supermercat que a dia d'avui té a la plaça del Mil·lenari, al començament del carrer Francesc Moragas, i entre aquest solar i l'adjacent, on fins ara tenia el pàrquing descobert, hi construirà un nou supermercat que substituirà l'actual i que tindrà tres plantes, la superior, descoberta. El supermercat serà a la planta que es troba a peu de terra, en la primera planta hi haurà aparcament cobert, i en la segona, també aparcament, però descobert. Les obres han començat a finals de maig i l'empresa preveu que estiguin finalitzades abans que acabi l'any.

Segons ha explicat l'empresa, el trasllat es fa seguint les noves polítiques de Mercadona pel que fa a deixar més espai en els passadissos i implementar o ampliar nous serveis com el del forn, el de xarcuteria o el de plats precuinats. Els nous supermercats també busquen millorar l'eficiència energètica amb més llum natural i altres millores tecnològiques.

Mercadona encara no pot concretar si el trasllat de l'establiment del sud de Manresa requerirà la contractació de més treballadors. En tot cas, assegura que els empleats que a dia d'avui treballen al supermercat de la plaça Mil·lenari seran traslladats al nou supermercat.