Faltagent de Fonollosa celebra els seus 10 anys representant el musical «El Mikado»

Es durà a terme els propers 26 i 27 de desembre al Centre Cultural de Fonollosa

Redacció
22 de desembre del 2009
576_1261499533PICT0022
576_1261499533PICT0022

Imatge de l'assaig de "El Mikado". Miquel Adell

Els propers 26 i 27 de desembre de 2009, el Grup de Teatre Faltagent de Fonollosa representarà l'opereta còmica "EL MIKADO" de W.S. Gilbert, al Centre Cultural de Fonollosa en motiu del 10è aniversari del Grup.

Aquest projecte musical, compta amb la participació d'una vintena d'actors i actrius amateurs locals (i amb algun reforç de persones vinculades amb el Grup), una desena de tècnics, i un conjunt instrumental en directe, format per sis músics (encapçalats pel pianista manresà David Martell).

El Nadal del 1999, el Grup de Teatre Faltagent de Fonollosa va muntar els primers Pastorets al poble, que van esdevenir en la creació del Grup que ha mantingut una forta activitat fins a l'actualitat.

La principal peculiaritat i fortalesa d'aquest, és que no s'ha comptat mai amb una direcció externa ni professional, sinó que han sigut els membres de la Coordinació els que s'han ocupat dels diversos muntatges, a l'hora que hi prenien una part activa com a actors. Això ha permès una forta implicació i vinculació de totes les persones que han participat als diversos projectes en el Grup.

Per a les representacions de EL MIKADO, les entrades són númerades. La reserva, però, és molt elevada de manera que s'estan apunt d'esgotar les 207 entrades que s'han posat a disposició per cada sessió. S'està estudiant la possibilitat de programar alguna representació durant el mes de gener o febrer a fora de Fonollosa.



Els dies 2, 3 i 5 de gener el Grup de Teatre Faltagent organitza la "NIT VIVA. Espectalce itinerant nadalenc" pel poble de Fonollosa, consistent en una mostra d'oficis i vida rural, combinats amb algunes escenes bíbliques típicament nadalenques i una dansa tradicional.