Enrenou al carrer del Cós per la mort accidental d'un noi de 18 anys

El difunt vivia en un dels pisos ocupats per joves conflictius i la investigació apunta a que ha mort per barrejar alcohol amb medicació

L'exitus ha tingut lloc al carrer del Cós, 15
L'exitus ha tingut lloc al carrer del Cós, 15 | Pere Fontanals
02 de juny del 2020
Actualitzat el 04 de juny a les 9:31h
Un ampli desplegament dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Manresa ha permès a la comitiva judicial fer l'aixecament del cadàver d'un jove de 18 anys que ha mort aquest dimarts al migdia en el pis ocupat on vivia al carrer del Cós, 15, de Manresa.

L'actitud agressiva i desafiant dels joves que compartien pis amb el difunt ha provocat que els Mossos d'Esquadra hi dirigissin diverses unitats d'antiavalots així com agents de seguretat ciutadana. El pis és un dels que la policia té definits com a conflictius a la ciutat. Tant el jove difunt com la resta d'inquilins són coneguts per la policia per tenir nombrosos antecedents policials per robatoris amb violència, furts i altres delictes similars.

Segons diversos testimonis, mentre ha durat el desplegament policial fins a l'aixecament del cadàver, els joves han estat amenaçant i cridant els agents, i culpant els veïns de la mort del seu company de pis.

A falta que se li practiqui l'autòpsia, fonts properes a la investigació apunten que els primers indicis fan pensar en una mort accidental a causa de la barreja d'alcohol amb medicació.