La navarclina Nerea Pérez Martínez guanya el Trivial Confinat del Bages

Més de sis-centes persones de 14 poblacions de la comarca han participat en aquest concurs

Redacció
01 de juny del 2020
Actualitzat a les 19:48h
Nerea Pérez Martínez, de 18 anys i veïna de Navarcles, ha estat la guanyadora del Trivial Confinat del Bages. Dijous passat, 28 de maig, es va celebrar la final d'aquest concurs en directe a través de la plataforma Zoom entre les dues joves que van obtenir la màxima puntuació: Nerea Pérez i Núria Prat.

L'activitat, organitzada per 14 serveis de joventut del Bages, es va iniciar el 17 d'abril passat a través de les històries de la xarxa social Instagram de l'Oficina Jove del Bages a la qual en total hi han participat 616 persones.

El joc consistia a respondre 42 preguntes relacionades amb temes de joventut i proposades pels mateixos municipis que hi han participat. L'objectiu ha estat donar a conèixer, entre les persones joves i la població bagenca en general, els serveis locals de joventut i tota la seva tasca d'una forma participativa i adaptada a la situació de confinament.

Els municipis que hi han participat són: Artés, Callús, Cardona, Castellbell i el Vilar, Fonollosa, Manresa, Navarcles, Navàs, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Santpedor, Sant Salvador de Guardiola, Sant Vicenç de Castellet i Súria.

Nerea Pérez, com a premi, ha obtingut un val per a dues persones per fer una estada en un alberg de la Xarxa Jove d'Albergs de Catalunya (Xanascat) per gaudir quan acabi l'estat de confinament. Aquest premi l'ha ofert de forma gratuïta la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.