Solidaritat

CaixaBank i la Fundació «la Caixa» doblen els 6.000 euros recaptats als Batecs Solidaris Virtuals

La cursa solidària a favor d'Ampans i Fundació Santa Clara es va celebrar el passat 10 de maig amb la participació de més de 600 corredors

per Redacció , 1 de juny de 2020 a les 12:24 |
Donació del xec a favor de la Fundació del Convent de Santa Clara | CaixaBank
CaixaBank, a través de la seva Acció Social, ha canalitzat 6.000 € de la Fundació "la Caixa" cap a Ampans i la Fundació del Convent de Santa Clara per la celebració de la setena edició de la cursa Batecs Solidaris, aquest cop, confinats des de casa. CaixaBank i la Fundació "la Caixa" es van comprometre a doblar en euros cada donació rebuda amb les inscripcions a la cursa, i d'aquesta manera, els 3.000 euros recaptats s'han transformat en els 6.000 euros finals dels quals cada entitat en rebrà 3.000 per als seus projectes.

Ampans destinarà els diners recaptats al finançament d'equips de protecció individual pels professionals que tenen cura de les quatre-centes persones que viuen a les llars i residències de l'entitat. 


La Fundació Convent de Santa Clara destinarà la recaptació al suport a famílies damnificades per la Covid-19, garantint menjar i sostre.

La cursa va mantenir el dia de celebració previst, el 10 de maig, però enlloc del Parc de l'Agulla i entorns, es va celebrar a l'interior, patis, terrasses o balcons de les cases dels bategadors solidaris.


Els Batecs Solidaris compten amb el suport de CaixaBank i l'Obra Social "la Caixa" des de la seva primera edició, i en la present, s'ha compromès a doblar en euros cada donació realitzada. 

 

Participació