Sílvia Bel serà la convidada aquest dimecres del cicle Pessics de Vida

L'actriu catalana conversarà amb el productor cultural Pep Garcia

Sílvia Bel
Sílvia Bel | Promocional
Redacció
01 de juny del 2020
Actualitzat a les 10:54h
L'actriu catalana Sílvia Bel serà la convidada -aquest dimecres, 3 de juny, a les 8 del vespre- del cicle d'entrevistes Pessics de Vida, que organitza la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes i el Centre Cultural el Casino de Manresa. L'entrevista anirà a càrrec del productor cultural, escriptor i columnista manresà, Pep Garcia.

Arran de la situació excepcional que vivim per l'alarma sanitària de la Covid-19, aquesta entrevista, com la realitzada la setmana passada al científic Pere-Joan Cardona dins el mateix cicle, es farà de forma virtual i es podrà seguir a través del canal Youtube de l'Ajuntament de Manresa. També hi haurà un xat activat per aquelles persones que estan inscrites al Youtube.

Sílvia Bel és una reconeguda actriu de teatre, cinema i televisió amb una àmplia trajectòria artística. A la televisió ha protagonitzat sèries com Infidels, Ventdelplà o El cor de la ciutat. L'any 2007 va ser la Colometa de La Plaça del Diamant, que després de fer temporada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) va girar durant un any per diferents teatres del país per acabar a Madrid al Centro Dramático Nacional (CDN). Ha col·laborat amb músics com Lluís Llach i Jordi Savall en diferents concerts poètic-musicals. L'any 2012 rep el Premi Memorial Margarida Xirgu a la interpretació femenina més rellevant de la temporada teatral barcelonina. Actualment compagina la seva faceta d'actriu amb col·laboracions literàries a diferents mitjans i espais culturals.