Jordi Pesarrodona es dona de baixa d'ERC després de l'abstenció del partit a l'ampliació de l'estat d'alarma

L'exregidor de Sant Joan assegura que com a "imputat i pendent de judici", com a "víctima de l'1-O", se sent "orfe de representació"

Jordi Pesarrodona a la sortida dels jutjats
Jordi Pesarrodona a la sortida dels jutjats | Estefania Escolà
Redacció
31 de maig del 2020
Actualitzat a les 19:18h
L'exregidor d'ERC a Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Pesarrodona, s'ha donat de baixa del partit republicà ssegons ha exposat aquest mateix diumenge en una piulada a Twitter. Pesarrodona, que es va fer popular entre el moviment independentista arran de la icònica imatge en que apareixia amb un nas de pallasso al costat d'un guàrdia civil durant la concentració de la conselleria d'Economia, assegura que és una decisió "llargament meditada" i que ha estat precipitada pels "darrers afers de país".

Pesarrodona assegura que com a "imputat i pendent de judici", com a "víctima de l'1-O", se sent "orfe de representació". Tant en la seva protesta a la conselleria com després, en ser agredit per la Guàrdia Civil l'1-O, diu haver-se "sentit molt sol" i tot i l'escalf de la militància, sempre ha notat "en el rerefons, que no va agradar la meva protesta".
  Ara, l'abstenció d'ERC a l'ampliació de l'estat d'alarma, l'han portat a donar-se de baixa del partit, "així no em sento presoner de decisions que no entenc".