Ampans reobrirà dilluns el restaurant Canonge i ho celebra amb una websèrie protagonitzada pels cambrers

Els cambrers de sala expliquen els nous hàbits que està incorporant el sector de la restauració per cuidar de la salut de tots, en gags còmics protagonitzats per ells

Redacció
29 de maig del 2020
Actualitzat a les 15:31h
Websèria al restaurant Canonge
Websèria al restaurant Canonge | Ampans
Ampans ha estrenat aquesta setmana una websèrie protagonitzada per l'equip de cambrers del Canonge que van quedar afectats per l'ERTO però que dilluns, amb l'ocupació del 50 per cent de la capacitat del restaurant, aniran tornant progressivament als seus llocs de treball. El restaurant ha aprofitat el temps de confinament per repensar els espais, per la redistribució de taules que obliga les fases de desescalada.

El Canonge és un projecte d'inserció laboral d'Ampans que es va engegar l'any 2008 per donar una ocupació digne a persones amb necessitats de suport. Ha consolidat un equip de persones que amb formació i acompanyament, desenvolupen la seva tasca amb professionalitat i compromís. Ara han estat els protagonistes d'una websèrie a les xarxes socials que, a través de gags còmics, explica la reobertura del restaurant i les mesures de seguretat que ha incorporat el sector de la restauració.

El restaurant obre dilluns amb totes les mesures de seguretat incorporades, amb informació visible als clients i amb un espai disposat per guardar les distàncies de seguretat recomanades. S'ha fet formació específica a tot l'equip del restaurant que ja és a punt per obrir dilluns un Canonge que s'ha renovat per adaptar-se a la nova situació.


Obrirà de dilluns a dissabte migdies i les nits de dijous a dissabte. El Canonge ha posat a disposició dels clients un número de WhatsApp on es poden fer les reserves per dinar i sopar.