Ylènia Morros assumeix les regidories de feminisme i comunicació de Navarcles

La cupaire agafa el relleu d'Aleix Solé després que renunciés al càrrec el passat abril

Ylènia Morros
Ylènia Morros | Arxiu particular
Redacció
29 de maig del 2020
Actualitzat a les 8:43h
La periodista Ylènia Morros és, des d'aquest dijous, regidora de l'equip de govern de l'Ajuntament de Navarcles. Morros ha pres possessió del càrrec al ple ordinari telemàtic del mes de maig, després que el seu predecessor, Aleix Solé, renunciés al càrrec el passat abril per motius laborals que li impedien desenvolupar la seva tasca com a regidor.

Així, Morros assumeix les carteres que liderava Solé -Promoció Econòmica, Sobirania Energètica, Fiscalitat progressiva, Habitatge i Festes, aquesta última compartida amb altres regidors de l'equip de govern- però també n'assumirà dues més: Feminisme (que fins ara ho portava la regidora Nereida Berruezo, de la CUP) i Comunicació, que ho compartirà amb el regidor Toni Muñoz (ARA Navarcles).

Morros assegura que comença "amb ganes de treballar i d'aportar aire fresc a l'Ajuntament" i tampoc s'oblida del seu predecessor, Solé, a qui agraeix "tots aquests anys com a regidor, al govern i a l'oposició, i tota la feina que ha fet des de la militància". Durant el ple, la cupaire ha aprofitat per reivindicat la nova campanya d'unitat popular de la CUP "que no ens robin la vida" amb una samarreta amb el mateix missatge. Al seu torn, els regidors del consistori li han donat la benvinguda i l'han encoratjat a treballar en un moment "tan complicat", com és aquesta crisi derivada de la Covid-19.