Una polsera amb «Gràcies» per a cadascun dels 3.000 sanitaris dels hospitals de Manresa i Berga

Fòrum Catalunya Central també ha presentat un vídeo d'agraïment a la feina dels professionals en la lluita contra la Covid-19 en un acte a la sala Seven Seven de Manresa

Representants d'empreses i entitats que formen el Fòrum i dels tres hospitals
Representants d'empreses i entitats que formen el Fòrum i dels tres hospitals | Pere Fontanals
28 de maig del 2020
Actualitzat a les 16:40h
Fòrum Catalunya Central lliurarà 3.000 polseres dissenyades per Xevi Victori de Dúplex amb la paraula "Gràcies" a cada un dels sanitaris d'Althaia i Sant Andreu Salut de Manresa i l'Hospital Sant Bernabé de Berga per la feina que han portat a terme en la seva lluita contra la Covid-19. La peça ideada i elaborada des de la Catalunya Central, serà distribuïda amb un ensobrament que realitzarà Ampans.

A més, han fet el llançament d'un vídeo protagonitzat per cada un dels tretze agents econòmics que formen el Fòrum i produït per David Villarreal, que pretenen que es converteixi en viral durant els pròxims dies i setmanes.

L'acte de presentació de les dues accions s'ha portat a terme aquest dijous a la sala Seven Seven de Manresa amb una vintena llarga de representants d'aquests agents i dels centres assistencials, entre estrictes mesures de distanciament físic i de prevenció sanitària.


El responsable del Fòrum, Fèlix Salido, ha explicat que la voluntat d'aquest acte "no vol explotar la tristesa, sinó l'orgull de la feina feta pels nostres sanitaris". El cap d'Urgències d'Althaia, José Zorrilla, la cap Clínica de Sant Andreu Salut, Olga Sabartés, i la cap d'Infermeria de l'hospital Sant Bernabé de Berga, Joana Rodríguez, han agraït el reconeixement i han repassat aquests dos mesos viscuts a primera línia, que han definit com a "molt durs", però que alhora han tingut moments de "molta intensitat emocional" i de "molt agraïment de la ciutadania".