Formació sobre les novetats en Dret de Família per l'efecte Covid-19, organitzat pels advocats joves de Manresa

Tindrà lloc el proper dilluns a la tarda en format webinar

Redacció
28 de maig del 2020
Actualitzat a les 19:18h
El proper dilluns, de 19.00h a 20:15h, el Grup d'Advocats Joves de Manresa realitzarà un webinar sobre Les qüestions controvertides en dret de família en temps de Covid. Nous procediments derivats de l'estat d'alarma. Aquesta formació serà impartida per l'advocada i mediadora especialista en Dret de Família, Sonia Álvarez Gómez (sòcia directora de LexBcn Abogados).

El Grup d'Advocats Joves de Manresa considera important oferir formació continua als seus agrupats en aquelles matèries d'actualitat, per tal de donar solució a les necessitats de la ciutadania i per generar un espai de debat i reflexió jurídica a la ciutat. Per això, s'analitzarà amb deteniment el nou procediment especial i sumari establert el passat 28 d'abril de 2020 al Real Decret-Llei 16/2020, com a mesura processal per resoldre els conflictes derivats del Covid-19. 

La finalitat d'aquest procediment és donar resposta a les pretensions relatives al restabliment de l'equilibri del dret de visites o custòdia compartida, les que tinguin per objecte sol·licitar la revisió de mesures definitives sobre càrregues del matrimoni i l'establiment o revisió de la obligació de prestar aliments quan hagin variat les circumstàncies econòmiques com a conseqüència de la crisis sanitària.

La jornada serà oberta a tothom i es podrà seguir per videoconferència, prèvia inscripció gratuïta, enviant un correu electrònic a grupadvocatsjoves@icam.net.