Formació

EL CEDEM presenta la nova programació de píndoles formatives en línia per al mes de juny

La programació, adreçada a emprenedors i empreses per als propers 21 dies, inclou un paquet de píndoles formatives, algunes de les quals es faran a través del canal d'Instagram o de Zoom

per Redacció , 28 de maig de 2020 a les 09:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l'Ajuntament de Manresa continua la seva activitat durant aquesta nova fase de confinament, i ho fa amb la programació d'una nova tanda de píndoles formatives en línia adreçades a particulars, autònoms, emprenedors i empreses, que se celebraran els propers 21 dies del mes de juny

Píndoles formatives a través del canal d'Instagram @cedemmanresa


El dilluns, 1 de juny, se celebrarà la píndola formativa titulada Economia col·laborativa per a emprenedors amb Armando Liussi. El dilluns següent, 8 de juny, tindrà lloc la píndola titulada Neuromàtketing: coneixent el nostre client amb Sílvia Cubo. La tercera píndola s'impartirà el dimecres, 10 de juny, amb el tema Com comunicar i connectar en temps d'incertesa amb Verónica Soto.

Aquestes sessions s'inicien a les 11 h. La durada aproximada és de 30 minuts i, el formador/a respondrà algunes de les preguntes que es formulin per escrit mentre duri el directe. No requereixen d'inscripció prèvia, tan sols fer-se seguidor/a del canal d'instagram i disposar d'una tauleta, dispositiu mòbil o ordinador i, òbviament, connexió a Internet.


Píndoles formatives amb inscripció prèvia a través de la plataforma Zoom

Duran els propers 21 dies s'han programat 8 píndoles formatives més que es poden seguir a través de la plataforma Zoom. Són les següents:

- Cada dilluns, sessió: Comença a emprendre. Primers passos per crear una empresa. Sessió periòdica amb el tècnic del CEDEM.

- Dimarts 2 i dijous 4, de juny: Pla d'empresa en línia. Sessions periòdiques amb el tècnic del CEDEM.

- Dimecres, 3 de juny: LinkedIn i vendes: aspectes bàsics i estratègia comercial amb Xavier Framis.

- Dijous, 11 de juny: Finançament per a emprenedors. Sessió periòdica amb el tècnic del CEDEM.

- Dilluns, 15 de juny: Més enllà de crear una botiga on-line, què cal per a vendre a internet?, amb Xavi Sardà.

- Dimarts 16 i dijous 18, de juny: Pla d'empresa en línia. Sessions periòdiques amb el tècnic del CEDEM.

- Dimecres, 17 de juny: Com créixer en seguidors de qualitat a Instagram amb Marta Albet.

Aquestes sessions s'inicien a les 11 h. La durada aproximada és de 30-40 minuts i són sessions on l'usuari/ària, pot interactuar amb el formador/a. Les places en aquestes formacions són limitades i requereixen d'inscripció prèvia.

- Divendres 5, 12 i 19 de juny (a les 10 h): Especial Webinar La creativitat al Servei del turisme amb Sílvia Cubo i Xavi Sardà. Formació adreçada, especialment, a empreses del sector turístic però també hi poden participar empreses d'altres sectors d'activitat.

Per a la realització de les formacions online amb la plataforma Zoom, és molt recomanable descarregar-se, prèviament, l'aplicació www.zoom.com pel seguiment del curs. Una vegada inscrits, els participants rebran un correu amb les instruccions (link d'accés a la formació i el codi ID de la reunió). Instruccions per utilitzar Zoom. Per participar a la formació, el CEDEM recomana que les persones interessades estiguin dins la plataforma 10 minuts abans d'iniciar la sessió.

Atès que és un curs interactiu, en fer la inscripció les persones participants accepten que es pugui veure el seu nom i cognoms, la seva imatge i veu durant la sessió en línia.

Recordar-vos que totes les formacions que s'organitzen des del CEDEM són gratuïtes i intenten donar resposta a les necessites i inquietuds que, en cada moment, podeu anar tenint. Es Trobareu tota la informació disponible, com sempre, a les xarxes socials del CEDEM (Twiter, Facebook i Instagram) i a www.cedem.cat.

 

Participació