L'hospital de Sant Andreu guanya una nova unitat al coronavirus i ja només en queda una, amb 14 llits

L'única zona Covid que queda a l'hospital és la Unitat 4, que a dia d'avui té 10 persones ingressades

Planta per a pacients amb Covid-19 a l'hospital de Sant Andreu
Planta per a pacients amb Covid-19 a l'hospital de Sant Andreu | SAS
Redacció
27 de maig del 2020
Actualitzat a les 20:35h
L'hospital de Sant Andreu ha alliberat i deshabilitat una altra unitat que es reservava a pacients amb coronavirus, la 3B, situada a la planta 2 del centre i que té un total de 13 llits. Per tant, actualment ja només queda la Unitat 4 (també a la 2a planta de l'equipament) com a unitat d'aïllament Covid-19, amb 14 llits. 

A la planta 2 de l'hospital de Sant Andreu ja es va deshabilitar, fa uns dies, la zona d'aïllament de tota la Unitat 3A, que té 17 llits, i es va sumar, d'aquesta manera, a les tres altres plantes del centre (la 1, la 3 la 4), que les darreres setmanes havien quedat completament alliberades de pacients amb Covid-19. 

Actualment, l'hospital de Sant Andreu té tres plantes (1, 3 i 4) lliures de Covid-19 que sumen un total de 110 llits, més els 30 llits alliberats més recentment a la planta 2, xifra que representa el 91 % de la capacitat hospitalària. 

La planificació i objectiu de la setmana vinent, en la mesura que l'estat dels pacients ho permeti, serà poder fer la desinfecció de la Unitat 4, i deixar només un determinat nombre d'habitacions amb aïllament per a pacients Covid-19. Actualment hi ha 10 pacients ingressats a la Unitat 4 amb coronavirus.