Els ajuntaments del Bages i el Moianès fan minut de silenci i inicien 10 dies de dol per les morts de la Covid-19

Mentre duri el dol les banderes oficials onejaran a mig pal

Alcalde i regidors de Manresa durant el minut de silenci
Alcalde i regidors de Manresa durant el minut de silenci | AjM
Redacció
27 de maig del 2020
Actualitzat a les 20:29h
L'Ajuntament de Manresa i la majoria d'aluntaments del Bages i el Moianès han guardat aquest dimecres al migdia un minut de silenci i d'aquesta manera inicien 10 dies de dol per les víctimes de la Covid-19 tal i com va aprovar dimarts el el Consell de Ministres.

La corporació municipal de Manresa, encapçalada per l'alcalde, ha guardat un minut de silenci guardant les oportunes mesures de seguretat i seguint totes les mesures higièniques establertes per evitar la propagació del virus. La corporació ha estat acompanyada per treballadors municipals i veïns de la ciutat que s'hi han volgut afegir. La crida convidava la ciutadania a aturant-se un minut des del lloc on fos: a casa, a la feina, al mercat, etc.
 

Banderes a mig pal a l'Ajuntament de Súria. Foto: AjSú


Durant els deu dies de dol, les banderes oficials dels ajuntaments i d'altres equipaments i espais de les comarques onejaran a mig pal. A les banderes del saló de sessions i a l'estelada del balcó de l'Ajuntament de Manresa se'ls ha col·locat un crespó negre. El període de dol s'ha iniciat aquest dimecres 27 de maig a les 00 h i finalitzarà dissabte 6 de juny a les 00 h.