El Celler Abadal obrirà dilluns de nou les portes als seus visitants, amb una proposta enoturística

La reobertura vindrà acompanyada d'algunes novetats, com el nou Brunch entre Vinyes o una adaptació del Silenci entre Vinyes

La proposta Silenci entre Vinyes torna a Abadal
La proposta Silenci entre Vinyes torna a Abadal | Abadal
Redacció
26 de maig del 2020
Actualitzat a les 18:31h
Després d'una aturada obligada en l'àmbit enoturístic, degut a la situació viscuda aquestes darreres setmanes, el proper dilluns 1 de juny el Celler Abadal obre de nou les portes als seus visitants. Aquesta reobertura ve acompanyada de molta il·lusió i també d'algunes novetats.

I és que, junt amb els vins, la vinya i el paisatge en seran els protagonistes ja que la nova proposta enoturística del celler s'orienta a gaudir més que mai de la vinya i el seu entorn, amb visites en grups reduïts, potenciant l'exclusivitat i una major privacitat.

Entre les experiències que oferirà el celler hi trobem el Silenci entre Vinyes, una proposta perfecte per a gaudir en parella, que permet descobrir l'escenari màgic que ofereixen les vinyes, acompanyat d'un cistell de pagès amb vins i un esmorzar tradicional de productes locals. Com a novetat, al llarg del recorregut a través de la finca els visitants podran visionar uns petits vídeos, a través d'uns codis QR, que els guiaran de forma interactiva, desvetllant les històries dels racons per on passegen.

El celler també oferirà la nova activitat Brunch entre Vinyes, per gaudir de la vinya en estat pur tot degustant un brunch, o la ja consolidada Ruta de les Barraques de Vinya, entre d'altres. L'obertura de la terrassa del Wine Bar d'Abadal és també una proposta ideal, per a prendre una copa de vi en un ambient relaxat amb unes vistes immillorables del paisatge que envolta el celler.

Pel que fa als vins, els visitants tindran l'oportunitat de tastar l'Abadal Matís, el nou vi del celler nascut aquestes darreres setmanes, que busca expressar fidelment els matisos del territori que el veu néixer, el Bages. Un vi que és la continuació en la tasca de recuperació i posada en valor de les varietats històriques de la comarca, fusionant la varietat recuperada Mandó amb dues varietats arrelades a la finca des de fa anys, com són la Cabernet Sauvignon i la Merlot.

En relació amb les mesures de seguretat, s'han adaptat tots els protocols d' higiene i seguretat, acord a la nova normativa; per aquest motiu, és important reservar prèviament tant les experiències enoturístiques com el Wine Bar, bé a través del lloc web d'Abadal, per telèfon al 666 732 969 o bé per email a visita@abadal.net.

Abadal, vinya i paisatge del Bages

Abadal és un celler familiar nascut de la vocació d’elaborar vins que expressin la singularitat del seu paisatge: vinyes en terrasses envoltades de bosc, varietats tradicionals úniques –Picapoll i Mandó com a principals exponents- i sòl d’argila amb forta presència de pedra. En la seva aposta pel territori com a camí de diferenciació i identitat, Abadal treballa per afermar la tradició vitícola del Bages amb innovació i modernitat.