Costa: «Comptem amb l'expertesa de Solernou o Moha per integrar els joves fitxatges al Cd'E Manresa»

En la presentació pública del nou entrenador del primer equip, la presidenta Ruth Guerrero assegura que el pressupost per a la temporada 2020-21 "ha de garantir la viabilitat del club"

La presidenta del Cd'E Manressa, Ruth Guerrero, i l'entrenador Ferran Costa
La presidenta del Cd'E Manressa, Ruth Guerrero, i l'entrenador Ferran Costa | Pere Fontanals
26 de maig del 2020
Actualitzat a les 18:00h
Primera roda de premsa presencial del Cd'E Manresa des de l'esclat de la crisi del coronavirus. Una roda de premsa que arriba després de l'anunci a través de les xarxes socials de fins a sis nous fitxatges per a la temporada 2020/21, "per ara", i que servir per fer la presentació del nou entrenador del primer equip, Ferran Costa, i del seu staff tècnic. Obligats pel tancament dels equipaments esportius per les normes de confinament, l'acte s'ha celebrat a la terrassa de l'Abat, un dels col·laboradors del Cd'E Manresa.

Costa ha assegurat que la plantilla per a la propera temporada "no està tancada" tot i que el club ja ha anunciat el fitxatge d'Álex Sánchez, Aleix Díaz, Jordi de Sande, Franco Nantez, Xavi Toldrà i Nil Pradas, tots ells molt joves "però amb talent". Per a Costa no serà un inconvenient: "comptem amb l'expertesa de jugadors com Solernou o Moha per integrar els joves fitxatges al Cd'E Manresa", ha assegurat. Tampoc el capítol de renovacions no està tancat.

El nou mister ha destacat que el Cd'E Manresa és un club històric, centenari, a Catalunya que necessita ser on li toca estar. En aquest sentit ha assegurat "honestedat, treball i orgull de pertinença al club" malgrat la dificultat del moment i la complexitat per realitzar gestions. Per això ha afirmat que els dubtes que hi pugui haver a l'inici "s'esvairan" perquè serà un equip "competitiu" que complementarà "el joc combinatiu i vertical" i que anirà "de la mà amb el futbol base" i que es construirà "una estructura seriosa" per garantir la qualitat "des del primer equip al futbol base i als familiars dels joves esportistes".

Eleccions i pressupost

Per la seva part, la presidenta de la junta gestora del club, Ruth Guerrero ha garantit que el pressupost per a la propera temporada serà "sostenible" ja que "ha de garantir la viabilitat del club".

Sobre quan se celebrarà la propera assemblea i es faran les eleccions per triar la junta directiva, Guerrero ha condicionat la seva resposta a "les autoritats sanitàries i a l'Ajuntament de Manresa". "Malgrat que en l'última assemblea érem només una quarantena d'assistents, el club té més de 200 socis i si convoca una assemblea ho de fer preveient que pugui venir tothom", ha raonat.

Per aquest motiu, amb l'entrada a la fase 2 de desconfinament -previsiblement a partir del proper dilluns- "tornarem a demanar a l'Ajuntament que ens deixi fer l'assemblea a l'estadi", entenent que a partir de l'assemblea s'han de comptar 15 dies fins al dia de les eleccions