L'Aula de Teatre comença l'any amb un curs d'iniciació a l'escriptura teatral

L'impartirà el dramaturg manresà Esteve Soler i començarà el dijous 14 de gener

Redacció
21 de desembre del 2009
Neil Labute, David Mamet, Harold Pinter, Billy Wilder, entre molts d'altres, són els dramaturgs que centraran el curs d'iniciació a l'escriptura teatral que l'Aula de Teatre de Manresa oferirà a partir del mes de gener, sota el títol "Aprendre dels millors". Els curs l'impartirà el jove dramaturg manresà Esteve Soler, que recentment ha conduït aquest curs a la Sala Becket de Barcelona, dins dels tallers que ofereix l'Obrador Internacional de Dramatúrgia.

Durant 10 sessions (tots els dijous entre el 14 de gener i el 18 de març de 2010, de 7 a 9 del vespre al Kursaal) els alumnes de l'Aula de Teatre podran descobrir les claus de la dramatúrgia i aprendre el mètode de deu creadors excel·lents mentre desenvolupen exercicis pràctics. Edward Albee, Ingmar Bergman, Larry David, Jordi Galceran, Alferd Hitchcock, Sarah Kane, Neil Labute, David Mamet, Harold Pinter i Billy Wilder seran els mestres que els conduiran en aquest viatge literari adreçat a persones majors de 16 anys que tinguin curiositat per endinsar-se en el món de la dramatúrgia.

El curs, que té una durada de 20 hores, costa 80 euros. Les inscripcions es poden fer al teatre Kursaal, a l'adreça info@mees.cat o al telèfon 93 8753402; les places són limitades. El mes de febrer començarà també el curs d'iniciació de tècnics en espectacles en viu, i un curs d'iniciació a la màgia, a càrrec del Mag Lari.

Des d'aquest curs 2009-2010, Manresana d'Equipaments Escènics gestiona l'Aula de Teatre de Manresa, i posa a disposició una oferta variada de cursos que vol arribar a les diferents tècniques i disciplines relacionades amb el món de les arts escèniques.