Kravish, Nelson i Dulkys no seguiran al BAXI Manresa

En la seva primera entrevista com a director esportiu, Xevi Pujol diu que compta amb Cvetkovic, Sakho, Sima, Vaulet i Jou i que cal parlar amb Tomàs i Mitrovic

Xevi Pujol, amb vestit a l'esquerra, durant un temps mort
Xevi Pujol, amb vestit a l'esquerra, durant un temps mort | J. Alberch
23 de maig del 2020
Actualitzat a les 16:59h
El nou director esportiu del BAXI Manresa, Xevi Pujol, ha concedit una entrevista a l'Esportiu per mostrar les seves primeres impressions en el seu nou càrrec i fer una repàs a la plantilla del club bagenc de cara a la propera temporada. 

Pujol explica que la rescissió de contracte de Ryan Toolson és per motius econòmics ja que el BAXI Manresa no podia assumir el cost del jugador. Club i jugador han arribat ràpidament a una entesa.

Ja en el dia de la seva presentació, Pujol va dir que hi hauria abans notícies de sortides que d'entrades. El director esportiu confirma en aquesta entrevista que David Kravish, Deividas Dulkys i Luke Nelson no seguiran al Nou Congost. En canvi, es compta que segueixin jugadors amb contracte com Aleksander Cvetkovic, Juan Pablo Vaulet, Guillem Jou, Jordan Sakho i Yankuba Sima. No es parla en cap moment d'Eulis Báez i William Magarity tot i que el dominicà va comentar dies enrere a través de les xarxes socials que del Nou Congost no se'n mouria. 

Les incògnites són en aquest moment Pere Tomàs i Luka Motrovic. Sobre el de Llucmajor, el BAXI Manresa té una opció de renovar-lo però la xifra és inassumible i el club vol renegociar les condicions. El serbi ha parlat amb el club però prefereix esperar quines opcions té sobre la taula.

Altres aspectes de l'actualitat del club són la inscripció a la Basketball Champions League, tot i que això no depèn només del BAXI Manresa, l'aposta per al bàsquet base i la cerca d'un club vinculat a la lliga EBA. El CB Artés és una opció.
Sobre un possible retorn de Rafa Martínez, Pujol no es mulla. 
Arxivat a