Situen Scott Eatherton a l'orbita del BAXI Manresa

Ha estat el màxim anotador i rebotejador de la lliga alemanya

Scott Eatherton
Scott Eatherton | BBL
23 de maig del 2020
Actualitzat a les 0:37h
Xevi Pujol, nou director esportiu del BAXI Manresa, va anunciar a la seva presentació que el club bagenc anunciaria primer sortides de jugadors i després entrades. I així ha estat. L'equip del Nou Congost ha comunicat que Ryan Toolson no seguirà la propera temporada malgrat tenir contracte. Posteriorment, ha aparegut el primer rumor de fitxatge de cara la temporada 2020-21. Chema de Lucas, periodista normalment ben informat, assegura a través del seu compte de Twitter que el nord-americà Scott Eatherton (28 anys, 2,06m) és trobaria a prop de signar amb el BAXI Manresa.

Es tracta d'un pivot nord-americà que enguany ha militat al Loewen Braunchweig de la lliga alemanya i n'ha estat el màxim anotador amb unes mitjanes de 17,7 punts i 8,2 rebots. Es tracta d'un jugador representat per Misko Raznatovic, un agent que treballa sovint amb el BAXI Manresa. 

Eatherton va completar la seva etapa universitària a la universitat de Sant Francis. Després de no ser escollit al draft de l'NBA, va fer el salt a Europa a través del Fortitudo Agrigento. Posteriorment, va passar a la lliga alemanya. Primer, al Gottingen i després al Loewen Braunchweig. 
Arxivat a