Alcalde i grups municipals de Sant Fruitós acosten posicions per desencallar l'Hostal de Pineda

La voluntat del govern és disposar d'un document consensuat a principi de juny que permeti que sigui votat durant el ple municipal del mes de juliol

Redacció
22 de maig del 2020
Actualitzat a les 20:12h
Vista de l'Hostal de Pineda des de la carretera de Santpedor
Vista de l'Hostal de Pineda des de la carretera de Santpedor | GSV
L'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, representants de tots els grups municipals, tècnics de l'Ajuntament i els redactors de la modificació puntual de planejament que ha de permetre la urbanització del sector de l'Hostal de Pineda i també de Can Figueras, s'han reunit aquest dijous per tal d'acostar posicions i mirar de trobar consens per aprovar aquesta modificació.

Aquest projecte ja va ser portat a votació el passat mes de març i només va comptar amb els vots a favor de l'equip de govern. Després de diverses trobades amb els tècnics i amb representants de cada partit, aquest dijous s'ha realitzar una reunió conjunta on s'han acostat posicions.

La voluntat és disposar d'un document consensuat a principi de juny que permeti que sigui votat durant el ple municipal del mes de juliol.

L'espai conegut com l'Hostal de Pineda ocupa una superfície de 10.691m2 i durant les darreres dècades les instal·lacions han entrat en decadència i actualment tota l'àrea està en desús.